fbpx

Ніколо Шеле презентував у Івано-Франківську свій перший роман

19:02, 23.07, 2014

Молодий прикарпатський письменник Ніколо Шеле презентував свій перший роман "Фрагмен-ти щастя" у книгарні "Є" в Івано-Франківську.

Ніколо Шеле народився у місті Долина. Навчається у Львівському національному університеті на інженерній спеціальності. Попри те, творча натура бере верх. Любив писати ще з дитинства коротенькі оповідання, якими ділився зі своїми однолітками.

Нещодавно вийшов у світ перший роман молодого письменника "Фрагмен-ти щастя". Над ним Ніколо почав працювати ще навчаючись у шостому класі.  Тоді з’явився перший фрагмент "Мрія":

"Перший фрагмент "Мрія" – це було закладено початок цієї книги. В ньому малий мрійливий хлопчина хотів висвітлити свою мрію та почати писати. Це колись була фантазія, що цю історію читатимуть люди і їм буде подобатись. Хотілось створити героя, який буде берегти чужі мрії. Для цього йому потрібно буде потрапити в інший світ, де це буде зробити простіше", – розповідає Ніколо Шеле.

1Автор стверджує, що цей роман лише про світле – теплі почуття та добрі думки і наміри.

Книга вийшла обмеженим тиражем – усього 200 примірників. На думку автора, це лише перша спроба заявити про себе.

Зазначимо, що псевдонім Ніколо Шеле – це один із приємних спогадів про дитинство та про маму. Вона працювала за кордоном і, приїжджаючи на Батьківщину, так пестливо називала сина. Справжнє ім’я письменника – Микола Шелепа.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: