fbpx

Німецькі студенти на Франківщині вивчають проблеми лісів

Суспільство 09:39, 06.09, 2018

Івано-Франківщину відвідали студенти лісогосподарського профілю із університетів ФРН та Національного лісотехнічного університету України.

Знайомство з лісовим господарством Прикарпаття студенти розпочали з керівництвом та фахівцями Українського науково-дослідного інституту гірського лісівництва та Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
На зустрічі молоді люди обговорили з лісівниками та науковцями проблеми всихання смерекових насаджень Івано-Франківщини та напрацювання щодо підвищення продуктивності, посилення захисних функцій та стійкості гірських лісів.
 
У планах делегації візит до Делятинського лісового господарства, де студенти-лісівники ознайомляться з процесами лісовідновлення та лісовою інфраструктурою, відвідають ялицевий резерват.
 
Поїздка здійснюється в рамках німецько-українського проекту "ForestExchangeІІ", який реалізується НЛТУ України у партнерстві з німецькою організацією APOLLO за програмою "Німецько-українські зустрічі молоді" Фонду "Пам’ять, відповідальність, майбутнє" (ФРН).
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: