fbpx

"Ніякої біди нема, ми працюємо в нормальному режимі: електроенергія буде, вода буде", – Микола Саєвич

Суспільство 15:34, 14.07, 2014

Керівництво КП "Івано-Франківськводоекотехпром" спростовує інформацію про те, що мешканці обласного центру залишаться без води.

Як писав КУРС, ПАТ "Прикарпаттяобленерго" повідомило про те, що 15 липня змушене припинити електропостачання офісних приміщень КП "Івано-Франківськводоекотехпром", яке заборгувало енергокомпанії 636,246 тисяч гривень. Відповідно, за повідомленням обленерго, мешканці обласного центру залишаться без води.

"У нас на рахунку ці гроші є, і ми можемо і сьогодні заплатити ці гроші. Але ми маємо домовленість, що погашаємо заборгованість через проведення взаємозаліків, тобто закриваємо різницю в тарифах",  відзначив Микола Саєвич.

Тобто у бюджеті на 2014 рік є передбачена виплата дотацій з державного бюджету, яка розподіляється на оплату енергоносіїв та ПДВ комунальних підприємств, пояснює керівник "Водоекотехпрому".

"Ми оформляємо документи на проведення взаємозаліків з обленерго через ДП "Енергоринок". Робимо акт звірки, казначейство підписує, потім Кабмін виділяє дотацію, – пояснює директор "Водоекотехпрому". – На сьогодні держава нам заборгувала 39 млн гривень різниці в тарифах. Ми не маємо на що її брати».

За його словами, "хтось в обленерго помилився".

"Ніякої біди нема, ми працюємо в нормальному режимі: електроенергія буде, вода буде", – відзначив Саєвич.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: