fbpx

Нові партії повинні об'єднатися і разом йти до Парламенту - Українська Галицька Партія

Політика 12:31, 16.04, 2019

Нові партії повинні об'єднатися і разом йти до Парламенту вже цієї осені. Про це заявив під час ефіру на каналі “Еспресо” голова Політради Української Галицької Партії Роман Лозинський.

“Я сподіваюся, що молодим політикам і новим партіям вистачить розуму об'єднатися і запропонувати на осінь конкурентну пропозицію. Я насправді прихильник партнерства і спільних дій. Переконаний, що об'єднавшись, можна досягнути набагато більше. На жаль, українці вміють об'єднуватися, лише коли все погано”, –  зазначив Роман Лозинський.

В Українській Галицькій Партії вважають, що зараз українці мають вибір не між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським. Мова йде про збереження України чи відкат до “руского міру”. Партійці переконані: загроза державі настільки велика, що тут не можна мовчати. Саме зараз треба мати чітку позицію.

«Нині нам, як ніколи, бракує єдності. Вкотре президентські вибори розділили Україну. В майбутньому парламенті повинні домінувати проукраїнські політики, бо це чи не єдиний інструмент збереження держави.  Для цього чесні  політики і їх  партії мають сісти за стіл переговорів і докласти всіх зусиль аби стати єдиною політичною силою», – відзначає членкиня УГП Наталія Сербин.

Нагадаємо, Українська Галицька партія у другому турі президентських виборів попри багато зауважень першою відкрито підтримала Петра Порошенка.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: