fbpx

Нові парти та комп’ютерна техніка за сприяння Олександра Шевченка у ЗШ №15 поповнили матеріально-технічну базу

Суспільство 14:08, 08.11, 2018

За сприяння народного депутата України Олександра Шевченка для ЗШ № 15, що у мікрорайоні "Майзлі", закупили нові комплекти парт та комп’ютерну техніку.

Відтепер, кажуть у закладі, дев’ятикласники зможуть навчатись за новими столами. Адже парти і стільці важливі для комфортного засвоєння матеріалу та формування доброї постави.

"Старі меблі були зношеними, бо відслужили багато років, відколи відкрили школу. Деякі діти через них вже мають сколіоз. А нові парти – це дуже важливо. Дитина росте, формується, правильно сидить на уроці. А отже, добре почувається і гарно виглядає", – каже голова ГО "Піклувальна рада ЗШ № 15" Галина Галуга.

За останні роки, розповідає депутат міської ради від партії "УКРОП" Віталій Мерінов, для ЗШ № 15 з бюджетів різних рівнів було надано чималу підтримку. Це придбання парт, мультимедійного обладнання: комп’ютерів, проекторів. Усе це сприяє покращенню навчального процесу та полегшує роботу вчителя і учнів.

"Використовуємо на уроці мультимедійну дошку. На ній відображається матеріал, який нам потрібний. І таким чином його легше зрозуміти", – каже учениця 6-А класу Анастасія Кітура.

Вже невдовзі, з ініціативи Олександра Шевченка, біля ЗШ № 15 встановлюватимуть сучасний  тренажерний комплекс. А загалом цього року нардеп пролобіював виділення майже 5 мільйонів гривень із державного бюджету на школи та дитячі садочки Івано-Франківська.

"Олександр Шевченко регулярно піклується про навчальні заклади нашого міста. Вважаємо, що діти мають навчатися за новітніми технологіями. А заняття повинні проходити у комфортних умовах за новими сучасними партами", – зазначив Віталій Мерінов.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: