fbpx

Нові водійські тести: МВС вперше опублікувало всі питання

Суспільство 16:15, 12.09, 2017

Сервісні центри Міністерства внутрішніх справ вперше опублікували усі питання нових тестів з правил дорожнього руху.

Про це повідомляється на сайті МВС. 

"Відсьогодні кожен охочий може безперешкодно підготуватися до складання теоретичного іспиту з ПДР для отримання посвідчення водія у сервісних центрах МВС. На сайті Головного сервісного центру МВС оприлюднили нові питання тестів з варіантами відповідей, усі їх можна завантажити безкоштовно за посиланням",  йдеться в повідомленні.

Окрім того, на сайті працює безкоштовний онлайн-тест 24/7, за допомогою якого кожен водій може перевірити свої знання. Він повністю відповідає реальним умовам складання теоретичного іспиту: триває 20 хвилин та налічує 20 питань, котрі система для кожного нового тесту генерує рандомно. Кількість спроб пройти тест є необмеженою.

"Новий сервіс викликав бум зацікавлення тисяч людей: за 2 місяці на сайті зареєструвалося 40 425 громадян. Загальна кількість спроб скласти тест – 926 519, з них успішна кількість спроб – 251 668. Нові питання тестів з ПДР та вільний доступ до них – важливий перший крок у площині змін процесу складання іспиту для отримання посвідчення водія. Другим стане запровадження фото- та відеофіксації практичної частини складання іспитів", – зазначив начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Нагадаємо, в Україні з 1 липня запровадили нові екзаменаційні тести з правил дорожнього руху.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: