fbpx

Нового начальника поліції Прикарпаття обрали головою спортивного товариства "Динамо"

Суспільство 09:59, 21.06, 2018

Зміна керівника, а також членів Президії Івано-Франківської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України відбулася вчора під час звітно-виборчої конференції.

Відповідно до порядку денного заступник голови обласного ФСТ "Динамо" Андрій Мироняк прозвітував про роботу організації за шість місяців 2018 року, про діяльність секцій самбо-дзюдо, здобутки та перемоги спортсменів доповів Євген Боднарук – заслужений  працівник фізичної культури і спорту, заслужений тренер України, інформує СК ГУНП в Івано-Франківській області.

Відтак обрали новий склад президії, до якої увійшли 11 членів – представників колективів фізичної культури та спорту правоохоронних, рятувальних та спеціальних служб Івано-Франківщини.

Підтримавши пропозицію заступника голови ФСТ "Динамо" України, члени презиції обрали головою Івано-Франківської обласної організації начальника ГУНП в Івано-Франківській області полковника поліції Володимира Голубоша.

Нагадаємо, раніше обласну організацію очолював екс-керівник прикарпатської поліції Віктор Шкутов.

Новообраний керівник обласної організації ФСТ "Динамо" подякував за висловлену довіру та за успішні виступи на чемпіонатах всеукраїнського та європейського рівнів, нагородив спортсменів грошовою винагородою, якої удостоєні Алла Бегеба, чемпіонка України та Європи у боротьбі з дзюдо серед юніорів, Сніжана Пліш, чемпіонка України з дзюдо, Анастасія Сикіш, призер в чемпіонаті України з дзюдо та самбо, та Яна Волошенюк, чемпіонка України серед кадетів з боротьби самбо.   

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: