fbpx

Новорічні свята на Івано-Франківщині: діти-сироти із зони АТО побували у селі Яблуниця. ФОТО

Суспільство 18:49, 21.12, 2017

З нагоди новорічних свят діти з сиротинців, які проживають у зоні проведення АТО, приїхали у табір відпочинку та оздоровлення для дітей, що у селі Яблуниця. Це уже не перший їх візит на Івано-Франківщину. У планах ще один – під час святкування Різдва.

Долучились до організації свята Миколая і привезли подарунки від Благодійного фонду Юрія Дерев’янка воїни АТО з Калуша, активісти партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Іван Качмар та Григорій Кондратенко. 

"Приїжджають на Івано-Франківщину діти з сиротинців, які мешкають у містах Лиман, Добропілля, Торець і Костянтинівка. Організовує такі поїздки наш товариш, майданівець і атовець, голова ГО "Цей шлях" Олександр Івашков. В Яблуниці діти перебувають у таборі, яким опікується Релігійна Місія «Карітас-Спес». Таке ж свято організовуватимуть і на Різдво. Ми хочемо знову долучитись і привезти їм одяг і взуття", – розповідає Іван Качмар. 

Передав корисні подарунки для дітей і депутат Івано-Франківської обласної ради від фракції "ВОЛЯ" партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Андрій Марійчин. 

"Я придбав їм лижні термошкарпетки. Вони їм точно пригодяться і зігріватимуть у зимну пору, – каже Марійчин і додає: – Мене дуже тішить, що ці діти мали змогу змінити обстановку, приїхати і подивитись на наші Карпати. Я маю велику повагу до тих людей, які організовують такі приїзди".

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: