fbpx

Новий дитячий садок відкрили у Старобогородчанській ОТГ

Суспільство 13:11, 20.12, 2017

З нагоди Дня святого Миколая у селі Нивочин, що входить до складу Старобогородчанської ОТГ, відбулось відкриття дитячого садочка.

Реконструкція колишнього будинку побуту тривала два роки. Загальна вартість робіт – понад 974 тис. грн. Будівля садочка розрахована на 50 дітей. 

"Є велика потреба у відкритті дошкільних закладів у Старобогородчанській ОТГ. Навіть після відкриття садочка у с. Нивочин не всі діти, які проживають в ОТГ, матимуть змогу там виховуватись. Тому ми плануємо в с. Лисівка відкрити ще один",  розповідає голова Старобогородчанської ОТГ Ярослав Здерка. 

На урочисте відкриття садочка у селі Нивочин зібрались діти, батьки, жителі села, представники влади ОТГ, району і області. Приїхала привітати громаду зі святом і депутат обласної ради від фракції "ВОЛЯ" партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Марія Рудик. 

"Люди мали бажання, щоб відкрили дитячий садочок у їхньому селі. Злагоджена робота влади в Старобогородчанській ОТГ і активної громади дала бажаний результат. На цей час відремонтовано приміщення, яке прийматиме дві дошкільні групи, там виховуватимуться 28 дітей. Тішить, що це відкриття відбулось у таке велике улюблене усіма дітьми Свято Миколая",  говорить Марія Рудик.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: