fbpx

Новий голова Укрзалізниці заробить понад 24 мільйони гривень на рік

Суспільство 18:28, 27.09, 2017

Кабінет міністрів затвердив контракт із членом правління – виконуючим обов'язки голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євгеном Кравцовим.

Відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні 27 вересня без обговорення, повідомляє УП з посиланням на  "Інтерфакс-Україна".

Згідно з текстом контракту, яким володіє агентство, Кравцов як член правління матиме щомісячний оклад в 500,2 тис. гривень, а в разі виконання обов'язків голови правління він повинен отримувати 471,6 тис. гривень на місяць.

"Ще йому буде нараховуватися квартальна премія, яка не може перевищувати трьох посадових окладів. Також передбачена річна премія, яка не може перевищувати 24 посадових окладів", – пише видання.

Наголошується, що премія не буде нараховуватися, якщо не буде прибутку, якщо буде заборгованість перед бюджетом або по зарплаті, а також за невиконання рішень вищого органу управління ПАТ, наглядової ради.

За підрахунками агентства, не враховуючи матеріальної допомоги та надбавок за стаж і вчені звання, в разі виконання всіх вимог контракту, в рік на посаді члена правління Кравцов зможе заробити 24 мільйони гривень, а на посаді в. о. голови правління – 26,6 мільйонів гривень.

Як повідомлялося, 9 серпня Кабмін звільнив за власним бажанням голову правління "Укрзалізниці" Войцеха Балчуна, призначивши замість нього тимчасово виконуючим обов'язки першого заступника міністра інфраструктури Євгена Кравцова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: