fbpx

Новий грандіозний проект компанії "Мельник" у Коломиї

Економіка 11:55, 22.07, 2016

У Коломиї вперше побудують повноцінний житловий комплекс, також проведуть благоустрій міського озера і зведуть сучасний спортивний комплекс.

Коломийська міська рада підписала договір про спільну діяльність в рамках здійснення державно-приватного партнерства з ТзОВ "Будівельна компанія "Мельник" з Івано-Франківська щодо розвитку спортивної інфраструктури міста. Договір підписав міський голова Коломиї Ігор Слюзар та засновник компанії "Мельник" Іван Мельник.

За словами директора маркетингу будівельної компанії Оксани Мельник, таке комерційно-державне партнерство є практично першим в регіоні.

"Ми у Коломиї з важливою місією, адже Коломийська міська рада і будівельна компанія запроваджують спільну діяльність, яка піде на користь і на розвиток міста,  провадить розмову Оксана Мельник. – Ми будемо зводити житловий комплекс, будувати стадіон, а також проводитимемо благоустрій міського озера по вул. Чехова".

Стадіон матиме штучне покриття, сертифіковане ФІФА. За словами пані Оксани, таке покриття  єдине в Західній Україні. 

1

Щодо благоустрою озера – будуть поставлені лавочки, встелена бруківка. "А спортивний стадіон, в свою чергу, буде сприяти розвитку футболу",  переконані забудовники.

Загалом у розвиток міста компанія планує вкласти близько 25 мільйонів гривень.

2На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: