fbpx

НПП "Гуцульщина" оголосила конкурси для школярів до Дня святого Миколая

Суспільство 18:44, 04.11, 2016

До Дня святого Миколая Національний природний парк "Гуцульщина" проводить фотоконкурс та конкурс есе "Спитай прабабусю".

Для того, щоб стати учасником фотоконкурсу, потрібно переглянути сімейні архіви і сфотографувати давні світлини, розпитати рідних, хто там зображений, яку історію відображає те чи інше фото і основне – яким роком (хоча б приблизно) вони датовані. Запишіть ці відомості (у Microsoft word) і разом із відсканованою (сфотографованою) фотографією вишліть на електронну адресу gutsul.konkurs2016@yandex.ua.

В листі обов’язково вкажіть своє ім’я, прізвище, місто чи село, де проживаєте, школу, де навчаєтесь До конкурсу приймаються фото, датовані до 1960-хх років.
До конкурсу не приймаються фото без супровідної інформації, хто на них зображений (чи яка подія) і який (хоча б приблизно) рік.
Зображення на світлинах може бути довільним (тобто не тільки люди).
Кількість фото від одного учасника необмежена.
Для того, щоб стати учасником конкурсу есе "Спитай прабабусю", вам потрібно розпитати своїх рідних про пам'ятні події у їхньому житті (наприклад, про те, як колись жилося в часи війни, хто і як допоміг їм пережити голод 1947-1948 рр.). Запишіть ці історії у вигляді коротеньких повідомлень і вишліть на електронну адресу gutsul.konkurs2016@yandex.ua або відправте звичайним листом на адресу м. Косів, вул. Дружби, 84, Національний природний парк "Гуцульщина". 

Вимоги конкурсу ессе "Спитай прабабусю"
В листі обов’язково вкажіть своє ім’я, прізвище, місто чи село, де проживаєте, школу, де навчаєтесь 
До конкурсу приймаються розповіді, оформлені у довільному порядку у програмі Microsoft word, шрифт Times New Roman 12, поля з усіх боків 2 см, до двох сторінок (включно).
До конкурсу не приймаються ессе без супровідної інформації, від кого вона записана. 
Кількість ессе від одного учасника необмежена.
Роботи треба надіслати до 15 грудня 2016 року за адресою: gutsul.konkurs2016@yandex.ua з поміткою "Конкурс ессе".
Кращі роботи будуть відмічені грамотами, а їх автори нагороджені цінними подарунками під час святкового дійства, присвяченого Дню святого Миколая (19 грудня 2016 року).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: