fbpx

Обдаровані школярі Тисменничини отримали по 10 тисяч гривень. ФОТО

Суспільство 15:50, 31.05, 2017

У Тисмениці голова районної ради Роман Кутий та голова РДА Іван Семанюк нагородили школярів і їх учителів за досягнення протягом навчального року.

Традиційно на Тисмениччині по завершенні навчального року відзначили школярів, які наполегливо працювали й показали добрі результати не тільки на районному, але й на обласному, всеукраїнському та міжнародному рівнях, інформує прес-служба Тисменицької РДА.

"Ті слова, які звучали на вашу адресу і будуть звучати, підтверджують, що це не випадковість, бо рік тому ми відзначали одних учнів, а вчителі залишилися тими самими. Тобто база освітня, якість і фаховість викладачів, старанність дітей підтверджує те, що ми йдемо впевнено і здобуваємо чергові і чергові перемоги в районі, області і в Україні, – зазначив у своєму виступі голова РДА Іван Семанюк. – Тож нехай наступний рік буде ще кращим на здобутки, а ми зі свого боку будемо старатися покращити ті умови, в яких ви вчитеся".

Найвищу у районі відзнаку для обдарованих дітей Тисмениччини цьогоріч присудили у номінаціях: "Учень року" Мар’яні Перчик із с. Ямниця, "Спортсмен року" Назарію Данилюку із с. Клубівці, "Творча особистість року" Вероніці-Анастасії Дудій із с. Підпечери. Переможці у номінаціях отримали диплом, нагрудний знак лауреата та фінансову винагороду в сумі 10 тисяч гривень.

За підготовку переможців премії відзначено й педагогів: по п’ять тисяч гривень отримали учитель української мови та літератури Ямницького навчально-виховного комплексу Надія Перчик, тренер-викладач Тисменицької ДЮСШ Віталій Савчук, керівник з вокалу Ольга Івасюк. 

Іван Семанюк, Роман Крутий, заступник голови Тисменицької районної державної адміністрації Степан Мандибур і заступник голови Тисменицької районної ради Ігор Федоришин нагороджували обдарованих дітей, їх педагогів спільними грамотами і подяками голів районної державної адміністрації та районної ради, вручали інші пам’ятні відзнаки обласного та районного рівнів. Загалом, 84 учнів та 65 учителів запрошували на сцену для нагородження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: