fbpx

"Обласна асоціація учасників та ветеранів АТО" переобрала керівництво та поставила перед собою нові завдання

Суспільство 16:10, 14.05, 2019

Громадська спілка "Обласна асоціація учасників та ветеранів АТО" обрала нове керівництво та розповіла про зміни статуту організації.

Про це розповіли на сьогоднішній прес-конференції в офісі спілки.

Новообраним головою спілки став Мирослав Кріль. Також в голови відтепер буде два заступники – Ігор Синяк та Тарас Шпук, який очолював спілку з 2016-го року.

1

Мирослав Кріль розповів, що у спілку вже входить 25 ветеранських спілок з Прикарпаття. На сьогоднішню прес-конференцію приїхали їхні представники з різних районів області.

Спілка також обрала членів правління, куди увійшли представники всіх спілок з усіх районів, а отже, більшу увагу приділятимуть проблемам районів.

Асоціація є абсолютно аполітичною та не підримуватиме жодної політичної партії. Але члени правління заявили, що не проти, якщо члени асоціації балотуватимуться в місцеві ради, асоціація їх підтримає. Але в керівному складі асоціації ніхто не належатиме до жодної політичної сили.

Також на прес-конференції розповіли про акцію "Допомога  твоя найсильніша зброя", яка відбудеться 17-19 травня на площі Ринок. Її організують, щоб допомогти 14-річній дочці одного з атовців Олександрі Герасимчук. В неї виявили рак мозку. Лікарі ще не готові назвати необхідну для лікування суму, але атовці переконані, що це немалі гроші, і тому просять прикарпатців допомогти родині. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: