fbpx

Обласна "Батьківщина" вимагає розслідувати контрабанду і розкрадання в оборонці

Політика 13:15, 28.02, 2019

Заява Івано-Франківської обласної організації партії ВО "Батьківщина" від 28 лютого 2019 року.

З  журналістського розслідування в програмі «Наші гроші» стали відомі масштабні розкрадання в оборонній галузі України. Риторика Президента України, який стверджує, що напрямок нацбезпеки, укріплення армії є пріоритетами, виявилася насправді далекою від реальності. Адже до оборонки, як свідчать факти, присмокталися багато друзів-паразитів Президента, які поповнюють власні кишені мільйонними статками за рахунок Державного бюджету й допомоги фронту від простих українців.

Тому недарма президентський лозунг «Армія! Мова! Віра!» виборці вже зараз охрестили точніше як «Армія! Друзі! Бабки!»

В любій цивілізованій країні після таких викривальних матеріалів обмежилися б не лише тимчасовим відстороненням з посади одного з головних хабарників, але й оголошенням імпічменту Президенту України, як главі держави, Верховному Головнокомандувачу, людині, яка обіцяла «тим, хто буде красти в армії, – руки відрубаю!»

Вимагаємо від Верховної Ради України негайно створити тимчасову слідчу комісію щодо розслідування корупційної діяльності всіх, хто причетний до незаконних постачань з країни-агресора зіпсованих частин на потреби української армії та безбожно крав мільйони гривень під час війни.

Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: