fbpx

Обласна рада без обіцяного конкурсу призначила директора філармонії

Культура 13:54, 21.08, 2015

Депутати підтримали кандидатуру Василя Тимківа на посаду директора обласної філармонії. З ним підпишуть контракт на 3 роки.

Профільна комісія обласної ради схвалила кандидатуру Василя Тимківа. Втім, депутати нагадали про обіцяний конкурс на посаду. 

Голова фракції "Свобода" Василь Попович тоді запропонував "компроміс" – призначити Тимківа терміном на 1 рік, а опісля проаналізувати результати роботи і повернутися до питання. Тимків на це заявив, що року для результатів надто мало і він знімає свою кандидатуру. Ярослав Ткачівський запропонував три роки контракту. Пропозиція отримала підтримку 62 депутатів. 

Нагадаємо, після скандального звільнення попереднього директора філармонії Андрія Савки обласна адміністрація обіцяла схвильованій громадськості відкритий конкурс. До конкурсної комісії, як обіцяли високопосадовці, допустять громадськість, активістів і журналістів. Однак слова чиновники не дотримали.

Як повідомляв КУРС, Василь Тимків недавно став відомий громаді завдяки курйозу: як член Офісу реформ він брав участь у слуханнях про об'єднання територіальних громад в Бурштині – і заснув просто на засіданні. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: