fbpx

Обласна рада хоче продати з аукціону неліквідну нерухомість в райцентрах

Суспільство 17:15, 04.07, 2016

Йдеться про продаж приміщень, які перебувають в обласній комунальній власності.

Постійна комісія Івано-Франківської обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу на сьогоднішньому засданні розглянула питання оренди обласного комунального майна.

КУРС писав, що міській асоціації учасників АТО надали приміщення у Франківську поза конкурсом – за 1,20 грн

Серед іншого йшлося про приміщення колишніх кінотеатрів у районних центрах Прикарпаття. Як повідомив головуючий на комісії Остап Дзеса, нерухомість такого штибу вже кілька років марно пропонують в оренду. Орендарі не знаходяться, приміщення стоять пусткою і, за його словами, занепадають та руйнуються. Як приклад він навів колишні кінотеатри у Городенці та Коломиї. 

"За рік-два ми можемо повністю втратити ці приміщення", – сказав Дзеса. 

Нагадаємо, закинутий сквер біля колишнього кінотеатру в Коломиї, що його місцеві називають "Яма", запланували перетворити на "Студентський парк". ПРОЕКТ. 

Городенківський, коломийський та інші кінотеатри в районних центрах Прикарпаття, як виявилося, є в переліку об'єктів на приватизацію. Щоправда, купувати будівлі досі також ніхто не зголошувався. 

Представник управління комунальною власністю обласної ради запропонувала переглянути вартість нерухомості, провести її актуальну оцінку, затвердити це рішенням сесії і винести об'єкти на аукціон. 

Комісія доручила управлінню представити їй перелік таких будівель і розробити відповідний проект рішення на наступну сесію облради. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: