fbpx

Обласна рада таки виділить мільйон на відновлення професійного футболу на Прикарпатті

Спорт 09:22, 11.06, 2016

Івано-Франківська обласна рада виділить мільйон гривень на відновлення професійного футболу на Прикарпатті.

Ці кошти обласна рада спрямує з вільного залишку коштів як субвенцію міському бюджету. Видатки має затвердити постійна комісія обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків.

Таке рішення прийняла обласна рада 10 червня у рамках внесення змін до регіональної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2012-2016 роки.

Як писав КУРС, до відновлення професійного футболу на Прикарпатті долучилися Івано-Франківська міська та обласна ради. Професійну команду вирішили відновлювати на базі франківського ФК "Тепловик". Щоб команда пройшла переатестацію, вирішили виділити по мільйону гривень з івано-франківського міського та обласного бюджетів. Кошти на рахунок футбольного клубу повинні надійти до 23 червня.

Місто свої зобов’язання виконало. Для виділення коштів з обласного бюджету управління молоді і спорту Івано-Франківської ОДА спільно з обласною федерацією футболу зобов’язалися розробити проект програми розвитку футболу. Однак управління молоді і спорту Івано-Франківської ОДА не встигло підготувати проект програми розвитку футболу, за якою облрада змогла виділити мільйон гривень на відновлення професійного футбольного клубу в Івано-Франківську.

Нагадаємо, за попередніми підрахунками, на утримання команди на сезон 2016-2017 рр. потрібно 4 млн гривень.

Після того, як з міського та обласного бюджету надійде по мільйону гривень, на фінансування у розмірі ще двох мільйонів шукатимуть спонсорів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: