fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Обласна влада обіцяє не покидати родини загиблих спецпризначенців у біді

Обласна влада обіцяє не покидати родини загиблих спецпризначенців у біді

15:04, 10.06, 2014

В управлінні МВС України в області відбулася зустріч родин загиблих правоохоронців, які брали участь в антитерористичній операції на Донеччині, з керівництвом облдержадміністрації та обласної ради.

Про свої наболілі проблеми, посилені непоправними втратами, люди розповідали голові ОДА Андрію Троценку та першому заступнику голови обласної ради Олександру Левицькому. Запитували, в якому порядку отримуватимуть посвідчення про смерть своїх основних годувальників, чи допоможе держава виплачувати банківські кредити, які пільги та виплати матимуть для того, аби відтепер самотужки виховувати і навчати дітей. Мовилося на зустрічі про те, чим на сьогоднішній день може допомогти  влада.

«Кожній родині за спільним розпорядженням голів облдержадміністрації та обласної ради виділено по 100 тисяч гривень, – прокоментував Андрій Троценко. – Окрім того, хочемо, щоб до тих коштів, які передбачила держава, а ми знаємо – по лінії Міністерства внутрішніх справ також виділили по 100 тисяч гривень допомоги, приєдналася благодійна допомога».

Вже за 10 днів відбудеться наступна зустріч з рідними загиблих спецпризначенців. До того часу представники влади отримають узагальнену інформацію про основні проблемні питання постраждалих родин. Тоді, як запевнили, зможуть складати плани конкретних дій в тих чи інших випадках. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: