fbpx

Обласна влада організовує в "Бастіоні" виставку-презентацію книг письменників Прикарпаття

Культура 15:47, 27.10, 2016

Виставка-презентація друкованої продукції "Сторінками української книги" традиційно відбудеться у фортечній галереї "Бастіон" в Івано-Франківську 9-10 листопада – в рамках відзначення Дня української писемності та мови і Року Івана Франка в області.

26 жовтня у заступника голови Івано-Франківської ОДА Ігоря Пасічняка відбулася нарада, на якій обговорили підготовку до проведення виставки, проаналізували проблемні питання, які потребують вирішення.

Організаторами заходу виступають управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, управління культури, національностей та релігій за сприяння департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації, Театру фольклору, народних свят і видовищ, Івано-Франківської обласної бібліотеки для дітей.

Відзначалося, що впродовж двох днів у "Бастіоні" будуть представлені літературні новинки письменників Прикарпаття, продукція місцевих видавництв та книгорозповсюджувачів, фотовиставка "Тримай книгу", просвітницький лекторій для дітей "Невідомий Франко" та "Франкові читання" за участю учнівської молоді.

Відвідувачі матимуть змогу подискутувати про те, як пропонувати літературу цікаво, у телепроекті Богдана Ославського "КОМА", познайомитися з краєзнавчим доробком лауреатів міської премії імені Івана Франка, журналістів ОТБ "Галичина" Володимира Кукурузи, Івана Нікітіна та краєзнавця Івана Бондарева, арт-буком "Инча" Власти Власенко, новими книгами Оксани Кузів "Назови мене своєю" та Богдана Томенчука "Місто героїв і понятих", іншими місцевими літературними проектами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: