fbpx

В обласному Правому Секторі заявили про незаконний обшук в помешканні родини бійця ДУК ПС

Суспільство 12:26, 26.11, 2017

Обласний штаб НВР Правий Сектор на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці оприлюднив заяву з приводу обшуку в сина одного з бійців ДУК ПС.

Подаємо заяву без змін.

У вечір п’ятниці, 24 листопада 2017 року, до помешкання сина бійця ДУК ПС увірвалися працівники спецпідрозділу КОРД. В помешканні на той час перебували дружина та двоє маленьких дітей. Після того, як квартира знаходилася під повним контролем спецпризначенців, туди увійшли слідчі Івано-Франківського управління поліції та вручили дружині постанову про обшук. Обшукавши квартиру і нікого й нічого не знайшовши, працівники поліції пішли. 

Сьогодні, з’ясувавши всі обставини й деталі цього інциденту, звертаємо увагу на наступне:

Боєць ДУК ПС, зазначений у постанові про обшук, за даною адресою не проживає та не зареєстрований. Особові дані, записані в постанові про обшук, є недостовірними та не відповідають дійсності.

Постанова про обшук була зачитана слідчими після того, як працівники поліції незаконно увірвалися до помешкання. Обшук проходив без понятих. Працівники поліції поводилися по-хамськи та залишили за собою безлад та пошкоджене майно.

Намагання обласного штабу НВР ПС з’ясувати обставини даного інциденту в керівництва обласної поліції результату не дали.

Тому вважаємо інцидент спробою залякування членства національно-визвольного руху Правий Сектор. Вимагаємо в керівництва обласного управління поліції в Івано-Франківській області надати негайну правову оцінку діям своїх підлеглих, принести публічні вибачення перед родиною, у помешканні якої сталася прикра подія.

Звертаємося до всього членства Івано-Франківської організації НВР ПС та побратимів з сусідніх областей бути готовими до рішучої протидії поліцейському свавіллю.

Обласний штаб НВР ПС в Івано-Франківській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: