fbpx

Обласний військовий комісар Ігор Павлюк не знав, що комбат 5-го батальйону зловживає алкоголем

Суспільство 12:49, 08.10, 2014

Івано-Франківський обласний військовий комісар Ігор Павлюк стверджує, що у той час, коли він формував територіальний батальйон "Прикарпаття", в нього не було жодної інформації про те, що призначений комбат Віктор Комар зловживає алкоголем.

Про це він розповів кореспонденту Укрінформу телефоном.

"У мене не було інформації, що комбат "Прикарпаття" зловживає алкоголем. Ніхто з бійців батальйону не перебуває на обліку в наркодиспансері. Це перевірено", – зазначив Павлюк.

Він додав, що перед відправкою батальйону на Схід Міноборони перевірило бійців на готовність виконувати бойове завдання. Тому саме там, переконаний Павлюк, повинні коментувати всі закиди військової прокуратури.

Щодо "шкільних автобусів", то Павлюк порадив знайти "тербатальйон, який би мав іншу техніку". "Я утримаюсь від коментарів. Великі чиновники шукають цапа-відбувайла", – заявив Івано-Франківський обласний військовий комісар.

Нагадаємо, у вівторок головний військовий прокурор Анатолій Матіос на прес-конференції висловив обурення тим, що військовий комісар Івано-Франківської області не знайшов іншої техніки для відправки військових, окрім шкільних автобусів, і "не встиг зрозуміти, що комбат зловживає спиртним, а тому не може командувати такою кількістю людей".

Матіос також заявив, що тербатальйон "Прикарпаття" став першопричиною трагедії під Іловайськом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: