fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Облрада розглядатиме звернення до керівництва держави щодо посилення державних гарантій для гірського регіону

Облрада розглядатиме звернення до керівництва держави щодо посилення державних гарантій для гірського регіону

Політика 13:02, 29.11, 2017

На сесії Івано-Франківської обласної ради, яка відбудеться 8 грудня, розглядатимуть звернення до керівництва держави ''Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення державних гарантій для гірських та високогірних населених пунктів''.

Одним із питань порядку денного засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров'я та соціальної політики було розгляд відповідного проекту звернення. 

На думку депутата облради від партії "ВОЛЯ-РУХ НОВИХ СИЛ" Олега Атаманюка, це звернення є дуже важливим.

"Проект закону 6439, ініційований групою народних депутатів, законодавчо визначає статус та критерії високогірного населеного пункту і суттєво посилює державні гарантії для гірського населення. А оскільки значна частина населення Івано-Франківської області проживає у гірських районах, то прийняття цього законопроекту є важливим для захисту наших горян", – говорить  Олег Атаманюк. 

Таку думку підтримали члени комісії та скерували проект звернення на розгляд чергової сесії.

"Сподіваюсь, що на пленарному засіданні колеги підтримають таке звернення і це стане поштовхом для швидкого і успішного розгляду цього законопроекту у Верховній Раді, прийняття якого сприятиме розвитку  Карпатського регіону",  каже Олег Атаманюк

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: