fbpx

Облрада розгляне призначення Матейка головним лікарем обласного Центру екстреної допомоги

Здоров'я 17:47, 06.03, 2017

На сьогоднішньому засіданні президії Івано-Франківської обласної ради депутати прийняли рішення розглянути призначення головного лікаря комунального підприємства "Івано-Франківський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" на наступній сесії облради, 10 березня.

Президія облради повернулася до призначення головного лікаря обласного Центру екстреної меддопомоги після того, як його відклала на доопрацювання постійна депутатська комісія з охорони здоров'я. І одноголосно прийняла рішення винести питання на розгляд сесії, інформує ГК.

На посаду керівника Центру депутати запропонували теперішнього директора Департаменту охорони здоров'я Івано-Франківської ОДА Мирона Матейка. 

Ще в грудні минулого року Мирон Матейко написав заяву на звільнення, оскільки планував очолити екстрену допомогу області. Тоді кандидатуру Матейка на заміщення за власним бажанням вакантної посади головного лікаря Центру розглянула постійна комісія обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики. Депутати відклали питання на доопрацювання, оскільки з'ясувалося, що колектив медичного закладу запропонував на цю посаду лікаря Ігоря Бойчука.    

Сьогодні про іншу кандидатуру, окрім Матейка, на посаду головного лікаря обласного Центру екстреної меддопомоги не йшлося. 

Раніше Івано-Франківська облрада звільнила з посади головного лікаря Івано-Франківського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимира Похмурського.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: