fbpx

Облрада втретє відклала питання перепризначення директора Снятинського інтернату

Суспільство 16:01, 05.01, 2015

Обласна рада розглянула питання про призначення керівників Снятинського та Залучанського будинків-інтернатів.

Як писав КУРС, Івано-Франківська обласна рада створила спеціальну комісію, яка вивчала роботу директорів цих закладів.

За результатами роботи комісії, сесія призначила директором Залучанського дитячого будинку-інтернату депутата облради Дмитра Дякура, який замінив на цій посаді Михайла Пасічного.

Натомість, чи лишати на посаді директора Снятинського будинку-інтернату Леонтія Шимчука, облрада не визначилася.

Нагадаємо, за пропозицією голови фракції ВО "Свобода" в обласній раді Василя Поповича, обласна рада визнала роботу директора Снятинського дитячого будинку-інтернату Леоніда Шимчука незадовільною.

На захист директора стали батьки вихованців закладу.

З проханням залишити Леонтія Шимчука на посаді громадськість звернулася до голови обласної ради та прокуратури області.

На нинішній сесії голова обласної ради Василь Скрипничук запропонував перенести розгляд питання про призначення директора Снятинського будинку-інтернату, оскільки кандидатура Шимчука може не набрати відповідної кількості голосів.

Член комісії, яка перевіряла будинки-інтернати, Петро Шкутяк відзначив, що Снятинський інтернат – один з найкращих закладів такого типу.

"Діти мають п’ятиразове харчування, вартістю від 45 гривень в день, коли державне забезпечення на день на всі видатки, не лише їжу, становить приблизно 22 гривні,  каже Шкутяк.  Діти забезпечені необхідними умовами, зроблено котельню на дровах, спортзал, діти зайняті цілий день, вони відчувають свою потрібність і роль в цьому суспільстві".

Втім, питання про призначення директора Снятинського будинку-інтернату депутати втретє перенесли. Наразі Леонтій Шимчук залишається в. о. директора інтернату.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: