fbpx

Сич вважає, що обшук в його помешканні – це психологічний тиск з боку влади. ВІДЕО

Суспільство 15:00, 12.10, 2015

Екс-віце-прем'єр, кандидат до Івано-Франківської обласної ради від "Свободи" Олександр Сич прокоментував обшук, який сьогодні зранку провели правоохоронці у його помешканні.

"Свободівець" впевнений, що таким чином на нього і на його команду напередодні виборів чинять морально-психологічний тиск.

Сич розповів, що під час обшуку правоохоронці не одразу повідомили йому, з якого приводу проводиться обшук, а згодом сказали, що шукають зброю і боєприпаси. 

"Кримінальна справа порушена у січні 2014 року. Порушена Пшонкою. Порушена проти майданівців", – каже Сич.

Правоохоронці підозрюють, що однією з точок обстрілу майданівців міг бути номер на одинадцятому поверсі готелю "Україна", де проживав на той момент Олександр Сич.

В ефірі телеканалу "112" радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко зазначив, що обшуки повʼязані зі слідством у рамках справи про сутички під Верховною Радою 31 серпня. Проте Сич зауважив, що в ухвалі Печерського суду про надання дозволу на обшук не йдеться про події 31 серпня.

Обшук у франківському помешканні заступника Голови ВО "Свобода", екс-віце-прем'єр-міністра України Олександра Сича за справою про розстріли на Майдані завершився вилученням комп'ютерної флешки та нагородного пістолета, подарованого міністром Аваковим з нагоди 50-ліття колишнього віце-прем'єр-міністра України.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: