fbpx

Обурені діями Верховинського лісгоспу мешканці Волови заблокували дорогу

Суспільство 13:01, 05.07, 2014

3 червня група людей у Волові провели біля в’їзду в село попереджувальну акцію-протест щодо блокування сільської дороги. Обурення мешканців викликали дії ДП «Верховинський лісгосп». Підприємство не виконує свої зобов’язання та ігнорує всі зауваження місцевих жителів щодо дороги сільського значення.

Через постійний вивіз деревини дорога не те що розбита, вона майже зруйнована. В лісових смугах бардак, ніхто не зачищає місця вирубки, а обабіч дороги купами валяється різне сміття: пластикові пляшки з-під мазуту, гнилі дошки, різного роду гілля. Важка техніка в деяких місцях дорогу розрила так, що утворились такі собі котловани з болотом. Діти просто не можуть пройти до школи.

Директор ДП «Верховинське лісове господарство» Олександр Александров не раз обіцяв, що приїде і прояснить ситуацію, але в черговий раз так і не з’явився. Натомість інтереси підприємства представляв головний лісничий Микола Іванович Глусь. Перепало йому того дня не на жарт. Люди не стримували емоцій, гостре слівце раз по раз голосно різало вухо лісничому, але пан Микола так і не зміг конструктивно поговорити з людьми. Тоді місцеві мешканці за допомогою мобілки викликали на допомогу голову РДА Ярослава Скуматчука, який уже за 20 хвилин був на місці події, і дискусія стала ще більш бурхливою. 

В результаті усі три сторони домовились, що за два тижні, розпочинаючи з 7 липня, ДП «Верховинське лісове господарство» зобов’язане докласти максимум зусиль з відновлення дороги, провести роботу так, щоб дорога не проходила гірськими потоками, а її береги були укріплені і сміття прибране. У випадку невиконання цих вимог наступна зустріч усіх трьох сторін буде уже під стінами Верховинської РДА.

За матеріалами: радіо "Вісті Верховини".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: