fbpx

Обвинувачений у вбивстві Дерещук хамить у суді і скаржиться на тиск: викликали швидку

Суспільство 14:41, 18.05, 2018

Судове засідання у справі Михайла Дерещука, якого звинувачують в умисному вбистві франківського підприємця Ігоря Гербіна, довелося відкласти через скарги підсудного на здоров'я.

Сьогодні в Івано-Франківському міському суді мали допитувати потерпілих. Однак підсудний Михайло Дерещук почав лаятися і вимагати повернути йому вилучені при арешті штани й футболку. На зауваження судді адвокат Дерещука визнав, що "Дерещук не дуже контрольований". 

Захисник Дерещука звернувся з проханням викликати для його клієнта швидку допомогу, оскільки в того начебто проблеми з тиском. Суддя Олеся Зеленко задовольнила прохання і перенесла судове засідання на 1 червня. 

Нагадаємо, 31 липня 2017 року поблизу міської ратуші впритул розстріляли автомобіль "Ауді", в якому був місцевий підприємець Ігор Гербін, більш відомий за прізвиськом Червонець. У тілі Ігоря Гербіна виявили 4 кулі. Йому провели кілька операцій, але 9 серпня чоловік помер у лікарні.

Поліцейські встановили, що стріляв у підриємця Михайло Дерещук. Автомобіль, на якому зловмисник втік, знайшли протягом години, в машині був і пістолет. Того ж дня поліція затримала Дерещука у приміському селі Чукалівка.

Обвинувачений двічі притягувався до відповідальності за хуліганські дії, має судимість. За замах на вбивство йому загрожує довічне ув’язнення.

Основним мотивом замаху на Ігоря Гербіна у затриманого була помста. За декілька днів до стрілянини між Дерещуком і Гербіним була сварка, під час якої підозрюваний отримав тілесні ушкодження. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: