fbpx

Очільник Прикарпаття доручив вивчити екологічну ситуацію на річці Саджава

Суспільство 18:20, 29.12, 2014

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Олег Гончарук підписав розпорядження про створення робочої групи для вивчення екологічної ситуації на ріці Саджава.

"Утворити робочу групу з вивчення екологічної ситуації на ріці Саджава в межах Долинського району та Болехівської міської ради", – йдеться в розпорядженні.

Робоча група повинна з'ясувати джерела забруднення ріки Саджава, зобов’язати забруднювачів водного об'єкта здійснити вичерпні заходи щодо охорони поверхневих вод, про що проінформувати керівництво облдержадміністрації до 1 лютого 2015 року.

Робочу групу з вивчення екологічної ситуації на ріці Саджава очолив директор департаменту екології та природних ресурсів ОДА Віктор Клід, заступник голови робочої групи начальник Державної екологічної інспекції в області Богдан Чукор, секретар робочої групи – начальник відділу економіки, природокористування, комплексного управління та координації природоохоронної діяльності департаменту екології та природних ресурсів Іван Жирик.

Також до робочої групи увійшли міський голова Болехова Зенон Макота, голова Долинської РДА Руслан Франків, начальник головного управління Держсанепідслужби в області Михайло Яворський, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи ОДА Володимир Стебницький та начальник обласного управління водних ресурсів Роман Михайлюк.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: