fbpx

Очільники Витвицької ОТГ на Прикарпатті покращують інфраструктуру краю

Політика 20:48, 17.11, 2017

На реконструкцію закладів Витвицької ОТГ, яку очолює укропівець Микола Шикор, з фонду бюджету розвитку виділили понад три з половиною мільйони гривень. Їх уже почали успішно освоювати на чотирьох ключових об'єктах.

Майже 130 тисяч гривень передбачено для реконструкції адміністративного будинку в с. Витвиця, де розпочали втілювати проект із комплексного енергозбереження. А крім того, планують добудувати другий поверх, що надасть можливість поліпшити умови праці.

На реконструкцію системи опалення, водопостачання та каналізації Будинку культури в цьому ж селі виділили 800 тисяч гривень. Таку ж суму освоять на капітальний ремонт даху Кальнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Також за сприяння укропівців Витвицька ЗОШ І-ІІІ ступенів матиме змогу перейти з газової системи опалення на тверде паливо, а в дитячому садочку "Калинка" замінять вікна та двері на енергоощадні. На останні два об’єкти передбачено понад 730 тис. грн.

"Щиро тішусь малими та великими успіхами очільників Витвицької ОТГ, яких ми підтримали на виборах 2016 року,  каже керівник Долинської районної організації УКРОПу Алла Шевченко. – Адже вони стартували, коли дефіцит бюджету громади був майже 2,5 мільйона гривень. І попри всі проблеми, які виникають, голова Витвицької ОТГ, укропівець Микола Шикор успішно та по-ґаздівськи здійснює керівництво".

Алла Шевченко розповідає, що в цій громаді значну увагу приділяють підготовці соціальних проектів і відповідно вдало їх реалізовують: "Хочу також відзначити роботу заступника голови Тетяни Кос. Це фаховий юрист, яка вміє берегти надійний правовий тил. Саме від командної роботи залежить розвиток громади, тож Витвицька ОТГ має хороші перспективи та успішне майбутнє!"

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: