fbpx

Одного з керівників Служби автодоріг Прикарпаття підозрюють у розтраті 105 мільйонів гривень

Суспільство 17:10, 04.01, 2019

На Івано-Франківщині вручено повідомлення про підозру одному з керівників Служби автомобільних доріг за фактом розтрати бюджетних коштів на суму понад 105 млн грн.

Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом розтрати посадовими особами Служби автомобільних доріг в області бюджетних коштів в особливо великих розмірах.

Гроші були виділені на проведення поточного середнього ремонту автомобільної дороги Н-10 "Стрий – Мамалига", повідомив на сторінці в мережі прес-секретар ГПУ Андрій Лисенко.

Досудовим розслідуванням установлено завищення у два рази ціни на окремі матеріальні ресурси, використані при виконанні вищевказаних робіт (надання послуг), що призвело до завдання збитків державному бюджету на суму понад 105 млн грн.

У кримінальному провадженні одному з керівників Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області вручено повідомлення про підозру за ч. 5 ст. 191 КК України.

Досудове розслідування триває, санкція інкримінованої статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: