fbpx

Однокурсники франківської ліцеїстки просять допомоги, щоб врятувати важко хвору дівчину

Суспільство 11:39, 24.02, 2019

Ангеліна Псюк – ліцеїстка першого курсу Фізико-технічного ліцею при Івано-Франківському національному університеті нафти й газу несподівано важко захворіла. Допомоги у франківців просить адміністрація ліцею, старостат та однокурсники дівчини.

У наші ліцейні двері несподівано постукала велика біда, пишуть на сторінці Фізико-технічного ліцею у мережі. У суботу, 16 лютого, перебуваючи вдома у батьків, несподівано важко захворіла Ангеліна Псюк – ліцеїстка першого курсу, група Л-12.

На навчання у ліцей Ангеліна приїхала із села Копанки Калуського району. Вона є відмінницею навчання, за результатами першого семестру посідає третю позицію у рейтинговій таблиці.

Спочатку Ангеліна була госпіталізована у лікарню у Калуш, а потім – в обласну дитячу лікарню в Івано-Франківську. Два дні дівчина перебувала без свідомості. Зараз найстрашніше позаду, дівчина вже прийшла до свідомості – але попереду важке і дуже дороге лікування. Для прикладу – вартість лише одного уколу становить близько 3000 грн.

Адміністрація та старостат звертаються до всіх ліцеїстів, працівників, випускників та людей доброї волі допомогти батькам у зборі відповідних коштів для лікування.

У ліцеї оголошено проведення благодійної акції на підтримку Ангеліни Псюк.

"Ми вважаємо реальним і просимо про це ліцеїстів і батьків: придбати кожною академічною групою бодай один укол. Випускників та інших людей доброї волі просимо передавати кошти у ліцей через знайомих. Вони у той же день будуть передані батькам.

На жаль, ми змушені відмовитися від надання номера банківської карточки для перерахунку грошей. Карточка на ім'я наставниці групи Файчак Ніни Георгіївни, яка сьогодні була вказана у нашому дописі, була сьогодні ж пограбована невідомими комп'ютерними злочинцями і зараз заблокована.

Будемо раді кожній гривні, переданій на таку благодійну справу", – звертаються до франківців адміністрація ліцею та старостат.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: