fbpx

Один з інвесторів Urban Space 100 відповів треш-шоу "Ревізор"

Суспільство 22:48, 02.12, 2015

Івано-франківський нотаріус Ігор Фріс, один зі 100 інвесторів громадського ресторану Urban Space, двічі "піддослідний" програми "Ревізор", публічно відповів на закиди так званих експертів з обговорення сюжетів телешоу.

Після виходу в ефір сюжету телешоу "Ревізор", де показали ревізію на кухні ресторану Urban Space 100, на телебаченні громадський ресторан обговорили також і в програмі "Страсті по "Ревізору".

І одну, і другу телепрограму Ігор Фріс уважає тенденційною. Про це він написав у соцмережі Фейсбук. 

"Останній дні сколихнули нашу місцеву тусовку, "страшними" подробицями про ‪#‎UrbanSpace‬ перевірку програмою "Ревізор". Як один з інвесторів двох проектів, в яких це треш-шоу робило свої сюжети, дозволю собі деякі думки з цього питання.

Зразу хочу розділити напрямки. Перший – це самі зауваження від модераторів програми.

Другий  відносини між інвесторами в прийнятті рішень щодо розвитку самого проекту, відкритості управлінської компанії та формату існування проекту із 100 співвласниками.

По суті. "Ревізору" з його проплаченим (або недоплаченим) шоу я не вірю. Чому? Тут сказано багато. Знайти ганч, можно в будь-якому сервісі гостинності.
Питання, як його показати або як показати гарно пару деталей і не показувати той ганч. Наприклад, при ревізії готелю "Під Темплем" свого часу мадам Фреймут (яка до того жила в ньому 2 рази і писала схвальні відгуки в книгу гостя та у ФБ) показала, що одномісний номер в готелі 7 кв. м.

7 метрів Карл!!! При реальних мінімальних 10 без санвузла, як то передбачено нормами. Я навіть сам ледве не повірив і ранком перевіряв з рулеткою… 

Це коротко по "Ревізору".Тепер про той шторм в мережі про сам Урбан. 

Коли Юрко Филюк черканув цю ідею, я вирішив стати одним з перших інвесторів. Сьомим не встиг (поїхав у відпустку), тому забив собі 21 місце. Це був і є з мого боку чисто альтруїстичний проект. За цей час я, як і багато інших інвесторів, не втручалися в роботу ресторану. Ми приходили на збори, голосували, обговорювали ідеї та напрямки. При цьому є група активних, так і більшість пасивних учасників. 

Я один з пасивних, яких більшість. Маючи реальне відношення до мережі закладів гостинності, мені було цікаво подивитися на це зі сторони – не впливаючи на результат до певного часу. Для себе я поставив планку  3 роки мінімум і 5 максимум, коли в нашому геть не туристичному місті цей проект має дати результат. 

Тому будь-які нарікання на не ту управлінську компанію, поганий менеджмент, нецікаві проекти витрачання коштів або витрачання на проекти друзів  від мене не почуєте. Буду чекати. Напевно, як і більшість інвесторів.

Що хочу побажат Урбану:
1. Трошки додати смаку в основному  в їжі. Є реальні нарікання, що не смачно. 

2. Нічого більше.

З повагою до всіх",  розклав по поличках Ігор Фріс.

В коментах до його посту франківці підтримали побажання змінити меню. І погодилися з рештою.

 

 
 
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: