fbpx

Охорону громадського порядку в Новорічну ніч будуть забезпечувати понад 9 тисяч правоохоронців.

Суспільство 11:20, 31.12, 2014

За попередніми даними, у новорічні дні на території держави заплановано майже 2 тисячі новорічних масових заходів за участю понад 1,1 млн осіб.

Охорону громадського порядку в Новорічну ніч будуть забезпечувати понад 9 тисяч правоохоронців.

З метою попередження порубки та реалізації хвойних лісових культур щодобово задіюються понад 7 тисяч працівників органів внутрішніх справ та майже 2 тисячі представників громадських формувань, повідомляє прес-служба МВС.

Вже відпрацьовано близько 2 тисяч місць торгівлі, перевірено понад 11 тисяч одиниць автотранспорту.

У результаті цієї роботи вже вилучено понад 3 тис. одиниць хвойної продукції на суму понад 218 тис. гривень.

Працівники міліції провадять заходи з контролю за реалізацією піротехнічних виробів. Перевірено понад 4,4 місць можливої торгівлі піротехнічними виробами.

Під час перевірки виявлено 197 фактів реалізації піротехнічної продукції без ліцензій, при цьому вилучено майже 3,6 кг піротехнічних засобів та понад167 тис. штук різного виду петард, за виявлені порушення складено 220 адміністративних протоколів.

З 6-8 січня 2014 року на території держави в культових спорудах відбудуться різдвяні богослужіння, у яких, як очікується, візьмуть участь понад 6 млн осіб.

До охорони громадського порядку плануємо залучити понад 21 тис. правоохоронців.

Питання забезпечення правопорядку у святкові дні перебуває на особливому контролі керівництва Міністерства внутрішніх справ України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: