fbpx

Окремі маршрути працюватимуть до 23.30, – влада Франківська відповіла на петицію про рух транспорту в нічний час

Суспільство 19:12, 17.12, 2015

Це вже п'ята електронна петиція, яка набрала необхідну підтримку городян і відповідь на яку дала міська влада Івано-Франківська.

Відповідь підписав перший заступник міського голови Микола Вітенко, вона оприлюднена на сайті електронних петицій до міської влади Івано-Франківська.

“На електронну петицію до влади м. Івано-Франківська про рух транспорту в нічний час повідомляємо наступне:

Рішенням виконавчого комітету від 10.09.2015 року № 500 затверджено нову мережу міських маршрутів. Дане рішення було прийнято з метою впорядкування роботи міського пасажирського транспорту загального користування, удосконалення якості транспортного обслуговування населення, забезпечення перспективного розвитку пасажирського автомобільного транспорту у місті. Рішення буде введено в дію з 01.01.2016 року.

Згідно з паспортами нових маршрутів передбачається продовження роботи більшості маршрутів, а окремі з них будуть працювати і після 23.00 год. Зокрема, в робочі дні передбачається робота маршруту № 21 “Онкодиспансер – Вокзал” до 23.19, № 22 “Хоткевича –АС-2” до 23.16, № 28 “Каскад – АС-3” до 23.08, № 35 “Симоненка – Європейська площа” – до 23.30.

На основі обстеження пасажиропотоків на цих маршрутах у вечірній та нічний час буде прийматися рішення про можливе продовження графіків руху або запровадження нових нічних маршрутів”.

1

Нагадаємо, петиція 5-15 “Про рух транспорту в нічний час” була опублікована на сайті 17 листопада. Вона зібрала 289 підписів із 250 необхідних.

Раніше міська влада дала відповіді на чотири електронні петиції франківців: 

Про облаштування зеленої зони замість ринку на Тринітарській площі;

– Про впорядкування зовнішньої реклами в місті;

– Про зниження ціни на проїзд у маршрутках до 3 гривень; 

Про встановлення паркоматів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: