fbpx

Олег Гончарук не виконав обіцянки закупити авто для учасників АТО з інвалідністю

Суспільство 14:22, 07.05, 2019

Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олег Гончарук не виконав обіцянки придбати 8 автомобілів для учасників антитерористичної операції з інвалідністю.

Таку обіцянку він давав у січні минулого року, нагадує "Слово і Діло".

"Щоб купити вісім цих автомобілів, потрібно десь 2 млн грн. Якщо держава їх не купить, це зробимо ми самі. Івано-Франківська область покаже приклад, як потрібно вирішувати такі питання", – заявив Гончарук.

За інформацією Івано-Франківської ОДА, станом на грудень 2018 року в області на обліку для забезпечення автомобілем перебувають 10 учасників АТО з інвалідністю. Але минулого року за рахунок коштів державного бюджету автомобілі для цієї категорії осіб не закуповували.

Крім того, в обладміністрації повідомили, що й у 2019 році не було закуплено жодного автомобіля для учасників АТО з обмеженими можливостями. Фінансування з обласного бюджету для цих цілей також не передбачене.

З огляду на те, що після обрання нового президента в Гончарука не буде повноважень для виконання цієї обіцянки (відповідно до закону України "Про місцеві державні адміністрації"), журналісти редакції "Слово і діло" вважають її проваленою.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: