fbpx

Олег Йосипів офіційно призначений заступником начальника Нацполіції на Прикарпатті

Суспільство 12:20, 19.10, 2017

Старший лейтенант поліції Олег Йосипів призначений на посаду заступника начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Про це у мережі Фейсбук повідомив начальник ГУ НП в Івано-Франківській області Віктор Шкутов.

"Відповідно до наказу Національної поліції України від 18 жовтня 2017 року №858 по особовому складу у зв'язку зі службовою необхідністю, відповідно до статті 69 Закону України "Про Національну поліцію", покласти тимчасове виконання обов'язків за вакантною посадою заступника начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області на старшого лейтенанта поліції Йосипіва Олега Петровича, начальника Управління патрульної поліції у місті Чернівці Департаменту патрульної поліції Національної поліції України. Наказ підписав Голова генерал поліції другого рангу С. М. Князєв", – написав Шкутов.

У прес-службі нацполіції області зазначили, що Олег Йосипів буде тимчасово виконувати обов’язки заступника начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області за напрямком превентивної діяльності.

До призначення Олег Йосипів працював на посаді начальника Управління патрульної поліції у Чернівцях.

Олег Йосипів – майданівець, учасник АТО, працював заступиком начальника патрульної поліції в Івано-Франківську, пізніше був переведений на посаду начальника у Чернівці. 

 

Нагадаємо, місце заступника начальника ГУ НП в Івано-Франківській області звільнилося 18 вересня, коли Василь Віконський був переведений на посаду начальника Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: