fbpx

Олександр Шевченко – кандидат на пост президента від партії УКРОП

Політика 14:43, 06.12, 2018

Нардеп Олександр Шевченко став кандидатом на пост президента від партії УКРОП. Відповідне рішення ухвалили на XVI з’їзді політсили.

Однопартійці делегували Олександрові Шевченку право представляти УКРОП на передвиборних перегонах і таким чином підтвердили результати праймеріз. Внутрішньопартійні вибори протягом двох місяців відбувалися в усіх обласних центрах України. У 24 регіонах з-поміж трьох кандидатур укропівці проголосували за Олександра Шевченка.

"70% українців хочуть бачити на посаді президента нового, принципово іншого політика. Олександр Шевченко  людина, яка є успішною, яка створила один із найкращих туристичних комплексів у Східній Європі – Буковель. Він знає, як за три роки привести Україну до рівня розвинених країн. Олександр Шевченко обіцяє за 5 років збудувати дороги в країні, відмовитися від кредитів, скоротити до 90% чиновницький апарат, викорінити корупцію",  зазначив голова фракції "УКРОП" у Івано-Франківській обласній раді Микола Палійчук.

Під час урочистої частини XVI з’їзду Олександр Шевченко сказав, що влада, яка майже 30 років грабувала український народ, не має шансів на перемогу.

"Моя програма – чітка і зрозуміла. В першу чергу, це відповідальність будь-якого чиновника, політика чи президента перед народом України. Це, безумовно, гідний рівень життя кожної людини, сильна армія та потужна економіка. Головне, щоб кожен із нас  від високого чиновника до звичайного громадянина – жили за законом",  сказав Олександр Шевченко.

На думку прикарпатських укропівців, Олександр Шевченко – достойний кандидат, що має великий досвід менеджерської роботи та може ефективно змінити країну.

"Однозначно, УКРОП може і буде претендувати тільки на перемогу. Тому що Олександр Шевченко – достойний кандидат, це політик, якого люди чекали. Він може змінити нашу країну",  сказав депутат Івано-Франківської обласної ради Дмитро Сіреджук. 

"До нашої політичної сили позитивно ставляться. Люди нам довіряють. Тому в нас багато нових прихильників та членів партії. Якщо ми симпатизуємо людям, якщо вони бачать у нас надію, справжніх патріотів, значить, ми на правильному шляху",  зазначив голова Городенківської районної організації партії УКРОПу Станіслав Даниш.

Підтримати Олександра Шевченка на з’їзді прийшли його дружина Тетяна та дочка Ксенія. Дівчинка виконала Молитву за Україну "Боже великий, єдиний".

 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: