fbpx

Олександр Шевченко допоміг здійснити мрію працьовитої дівчинки з Полісся

Суспільство 17:37, 27.07, 2018

Помічники народного депутата України, засновника туристичного комплексу "Буковель" Олександра Шевченка спеціально прибули на Волинь, щоб вручити шестикласниці з села Бірки Любешівського району Мирославі Поліщук путівку в дитячий табір "Артек-Буковель" від імені Благодійного Фонду народного депутата.

Олександра Шевченка розчулила історія “бджілки-трудівниці”, як називають дівчинку батьки.

Мирослава Поліщук лише закінчила шостий клас, а вже організувала свій “ягідний бізнес”, аби реалізувати свою дитячу мрію – на зароблені кошти придбати собі путівку в омріяний табір “Артек-Буковель”.

Заручившись підтримкою батьків, дівчинка розпочала вирощування полуниці. Мирослава має власних декілька соток городу, де розробила ягідні плантації і сумлінно доглядає за кущами.

На початку літа про підприємливу трудівницю написала місцева газета, а далі цю статтю підхопили інтернет-видання.

Укропівці з Волині розповіли про історію волинської дівчинки однопартійцю, народному депутатові України Олександрові Шевченку, який свого часу й був ідейником збереження відомого на весь світ табору “Артек” та після окупації Криму зумів переконати колектив табору створити “Артек-Буковель” і зберегти усі традиції та артеківський дух в українських Карпатах.

Олександр Шевченко вирішив подарувати дівчині омріяний відпочинок в дитячому таборі “Артек-Буковель” за рахунок свого Благодійного фонду.

“Мене завжди такі історії торкають “за живе”, як кажуть. Завжди намагаюся підтримувати ініціативних людей, особливо дітей. Саме такі працьовиті діти – це майбутнє України. Сьогодні важливо підтримати їхні прагнення і показати, що праця і цілеспрямованість дають результат. Лише наполегливою працею збудуємо сильну, заможну і, направду, незалежну Україну”, – наголосив народний депутат України Олександр Шевченко.

Помічники Олександра Шевченка зв’язалися спочатку з батьком дівчинки, але для самої Мирослави, як і для її мами, вручення сертифіката-путівки в Буковель стали повною несподіванкою.

Вже 10 серпня юну полісянку чекають у Буковелі на двотижневий відпочинок в загоні “Лісовий” дитячого табору “Артек-Буковель”. Дівчина на такий подарунок не очікувала, але каже, що щаслива, адже це була заповітна мрія.

 “Тепер я точно знаю, що мрії здійснюються, якщо щось для цього робити. Якщо докладати усіх зусиль та наполегливо працювати – все можливо!” – каже Мирослава Поліщук і вже планує, що збиратиме у валізу.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: