fbpx

Олександр Шевченко: "Дякую усім, хто виборював і продовжує боротись за незалежну Україну"

Політика 14:53, 14.10, 2018

Нардеп Олександр Шевченко привітав ветерана ОУН УПА Іллю Сливінського.

"14 жовтня було створено Українську Повстанську Армію, під Покровом Пресвятої Богородиці козаки відстоювали нашу соборність, сьогодні ж дякуємо захисникам, які на сході країни боронять наші кордони. Дякую усім тих, хто виборював і продовжує боротись за правдиву незалежність України. Я переконаний, що з Божою поміччю ми разом збудуємо країну гідності та правди, в якій буде комфортно жити кожному українцю", – йдеться у вітанні народного депутата України Олександра Шевченка легендарному ветерану ОУН УПА Іллі Сливінському.

Олександр Шевченко постійно допомагає ветерану, але 14 жовтня традиційно вітає Іллю Сливінського зі святом. Сьогодні подарунки від нардепа та найщиріші вітання борцю за незалежність передав помічник народного обранця Юрій Стицюк, адже Олександр Шевченко бере участь у Президентських праймеріз УКРОПу у Вінниці.

"Ви справжній герой і приклад для багатьох у відстоюванні України, у боротьбі за неї, за її волю і незалежність. Нехай Богородиця оберігає вас та усіх захисників Вітчизни", – звернувся до ветерана Юрій Стицюк.

Він наголосив, що важливо не лише привітати кожну людину-захисника, але надзвичайно важливо, щоб вони були соціально захищеними. Тому команда Олександра Шевченка робитиме усе, щоб захисники України усіх часів були гідно пошановані. 

Сам Ілля Сливінський закликав українців надалі боротися за вільну і багату державу та подякував гостям за увагу у цей святковий день:

"Я у 13 років був членом ОУН. Мої родичі були на Сибірі. Нас 5 братів воювали. Не хочу, щоб більше таке було. Хочу, щоб ми всі жили краще, як раніше. Цеглинка до цеглинки – будується будинок, так будувалась і будується Україна. Приємно, що ви не забуваєте мене, пам’ятаєте і відвідуєте. Слава Україні", – наголосив легендарний ветеран визвольних змагань.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: