fbpx

Олександр Шевченко: "Лише на принципах гідності, правди та справедливості ми збудуємо сильну країну"

Суспільство 15:55, 25.06, 2018

Активісти громадського руху "Країна Гідності і Правди" зустрілись із народним депутатом України Олександром Шевченком. Парламентар та громадські діячі провели кількагодинну розмову в Буковелі.

Саме за зразком одного із найкращих у Європі та світі туристичних комплексів варто розбудовувати всю країну, переконані присутні. 

"Я вже більш як 10 років приїжджаю у Буковель. На власні очі спостерігаю, як тут все розвивається швидкими темпами. Країна Буковель стає з кожним роком все кращою. Коли Олександр Шевченко почав презентувати свої соціальні програми, а згодом і програму розвитку країни, я зрозуміла, що буду підтримувати цього політика", – ділиться активістка львівського руху "Країна Гідності і Правди" Ірина Устенна. 

Олександр Шевченко розповів про своє бачення розвитку країни,  представив основні принципи передвиборної програми претендента в кандидати на пост Президента.

"Основне наше завдання – зламати стару прогнилу політичну систему, вигнати з владних крісел тих, хто вже третє десятиліття гальмує розвиток нашої країни. У владі повинні бути нові люди, молоді не за віком, а за світоглядом, здатні здійснити прорив у майбутнє. Маємо впровадити прості механізми відкликання депутатів усіх рівнів, ухвалити закон про імпічмент Президента. Кожен чиновник має відповідати за свої вчинки. Вкрав у народу бодай тисячу – сідай за ґрати. Я впевнений, лише на принципах гідності, правди та справедливості ми збудуємо сильну модерну країну, яка забезпечить громадянам достаток, комфорт, гармонію стосунків як поміж людьми, так і з оточуючим світом", – наголосив Олександр Шевченко. 

Протягом кількох днів активісти громадського руху "Країна Гідності і Правди" мали цікаві семінари та тренінги. На одному із занять присутні вчилися формувати спільні мрії та шукати шляхи їхньої реалізації. 

"Відправна точка відліку – Буковель. Звідси беруть початок наші мрії, які ми можемо спільно здійснити. Це і танцювальні студії, й інтелектуальний простір, і ремонт дороги", – розповіли активісти громадського руху Олександра Шевченка "Країна Гідності і Правди" із Київщини. 

Участь у форумі взяли представники громадського руху Олександра Шевченка "Країна Гідності і Правди" з усіх куточків України.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: