fbpx

Олександр Шевченко отримав нагороду "Політик року"

Політика 21:45, 28.03, 2018

В Івано-Франківську відбулась церемонія нагородження Визнання року 2017 журналу "Місто". В номінації політик року переможцем став народний депутат України Олександр Шевченко.

Попри те, що політик не зміг особисто отримати нагороду, телефоном подякував усім за довіру та наголосив, що це стимул працювати ще більше і ще краще, повідомляє прес-служба нардепа.

"Політика – найвища ступінь служіння людям! Це відомий вислів Любомира Гузара, з яким іду по життю. Дякую усім за довіру, за підтримку і за віру! Ця нагорода  це стимул до роботи та ще більш активної праці заради франківчан та й цілої України",  наголосив Олександр Шевченко.

За результатами головування на сайті видання "Місто" Олександр Шевченко значно випередив другого призера рейтингу – міського голову Івано-Франківська Руслана Марцінківа. А експертна комісія підтвердила такий вибір людей.

Олександр Шевченко – народний депутат Верховної Ради України, позафракційний. Двічі в 2014 році був оборний до Верховної Ради по Івано-Франківському виборчому округу номер 83.
Експерти вважають Олександра Шевченка одним з найефективніших депутатів-мажоритарників. З ним пов’язують, зокрема, справжню революцію в будівництві доріг на Івано-Франківщині. Відзначають системну роботу Благодійного фонду Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ": проект оздоровлення дітей в таборі "Артек-Буковель", програма підтримки та оздоровлення пенсіонерів, програми підтримки спорту та мистецтва, медицини і освіти, робота Центру військової підготовки та інформації Олександра Шевченка та Громадської приймальні.

 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: