fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Олександр Шевченко підписав меморандум "За чесні вибори" та зобов’язався боротися за проведення правдивого голосування

Олександр Шевченко підписав меморандум "За чесні вибори" та зобов’язався боротися за проведення правдивого голосування

Політика 14:01, 08.02, 2019

Кандидат у президенти від УКРОПу, народний депутат Олександр Шевченко підписав меморандум "За чесні вибори", який передбачає доброчесну участь у виборах президента України 31 березня. Відповідний документ він завізував під час ефіру програми "Право на владу" на телеканалі "1+1".

Меморандум також підтримали ще п’ять кандидатів на головний державний пост.

"Вся країна звикла, що у нас конкурують не інтелект і розум, а хабарі. Настільки чинна влада звикла підкупати голоси або просто купувати все, що вона хоче, не звертаючи уваги на думку простого народу", – заявив Олександр Шевченко.

Укропівець зазначив, що одним із проявів корупції у нинішній виборчій кампанії є реєстрація "двійників" – кандидатів, які мають однакові чи схожі прізвища до опозиційно налаштованих щодо влади учасників перегонів. Зокрема, це стосується й самого Олександра Шевченка.

"Влада боїться тих, на кого "народжують" двійників. У одного з кандидатів є двійник. Мій "двійник" – теж Шевченко – зареєструвався першим і почав вішати яскраві білборди, що шукає дружину", – наголосив представник УКРОПу.

Водночас народний депутат сподівається, що правоохоронці реагуватимуть на факти корупції під час нинішньої президентської кампанії.

"Я думаю, якщо сьогодні отямиться наша правоохоронна система – можливо, в особі Авакова чи інших чесних правоохоронців, – то вона не дасть можливості, зокрема й президенту Порошенку, й надалі просто нехтувати правом, плювати в обличчя нам всім", – вважає Олександр Шевченко.

Разом з тим укропівець закликав людей не дозволяти підкуповувати себе на виборах, що допоможе побороти корупцію в державі.

"Країна, де панують хабарі, а не здоровий глузд, не може мати успіху апріорі. Якщо ми не переможемо корупцію, яка сьогодні базується на хабарах, то ніякої щасливої країни у нас не буде. Не голосуйте за тих, хто вас купує. Я не кажу, що ви маєте брати гроші, але голосувати за інших. Я лиш кажу: давайте поламаємо хабарницькі схеми", – резюмував він.

Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: