fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Олександр Шевченко: підвищення цін на газ – не вимога МВФ, а забаганка чинної влади, яка хоче вкотре збагатитись за рахунок простих людей

Олександр Шевченко: підвищення цін на газ – не вимога МВФ, а забаганка чинної влади, яка хоче вкотре збагатитись за рахунок простих людей

Політика 14:56, 24.10, 2018

"Підвищення ціни на газ у той час, як пенсіонери отримують копійки замість пенсій, а люди не знають, як виживати на мінімальні зарплати, – це грабіжництво", – заявив народний депутат України Олександр Шевченко під час традиційного відеочату в соціальній мережі Facebook.

Парламентар нагадав, що ще півроку тому Петро Порошенко обіцяв не піднімати ціни на газ, проте свого слова не дотримав.

"Порошенко не виконав жодної своєї обіцянки: люди не живуть краще, корупція не подолана. Він втратив довіру людей і повинен піти, а не скиглити і вибачатися за свої поразки. Проте наостанок треба запитати у Порошенка і його ставлеників про всі ті кошти, які вони вкрали в українців. І кожну копійку, яку було вкрадено в людей, має бути повернуто", – наголосив народний депутат. 

Під час відеочату Олександр Шевченко також прокоментував вимогу МВФ підвищити ціну на газ. Нардеп зазначив, що це не ультиматум МВФ, а забаганка чинної влади, яка хоче вкотре збагатитися за рахунок простих людей.

"Міжнародному валютному фонду, як фінансовій установі, потрібне одне  збалансований державний бюджет України. Що влада менше краде, то збалансованішим буде бюджет і, відповідно, дешевшим стане газ",  підкреслив народний депутат.

Олександр Шевченко переконаний, що підняття ціни на газ  чергова оборудка чинної влади, адже це збільшить і без того шалені заробітки "фірмі-прокладці" Нафтогаз.

"Зауважу, що ця фірма офіційно отримує мільярдні прибутки, а керівник виписує собі мільйонні премії. Тому кошти від підвищення осядуть виключно у кишенях керівництва країни і підуть на збагачення теперішніх чиновників", – підсумував парламентар.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: