fbpx

Олександр Шевченко провів зустріч із укропівцями Донеччини і Херсонщини

Політика 15:19, 03.08, 2018

Народний депутат України Олександр Шевченко зустрівся із укропівцями, прихильниками партії, громадськими активістами, волонтерами та учасниками громадського руху "Країна гідності і правди" з Херсонської і Донецької областей.

Парламентар презентував свою передвиборну програму та відповідав на запитання присутніх. Говорили про економіку, армію, війну на Сході та зміну політичної системи в Україні.

"Аби змінити ситуацію в країні, потрібно спочатку відправити на "політичну пенсію» абсолютну більшість старих політиків, людей системи, які мислять принципами кругової поруки. Вони були то у владі, то в опозиції останні 20 років і несуть колективну відповідальність за нинішній стан України", – сказав Олександр Шевченко.

За його словами, комусь із таких "діячів" треба подякувати, а когось попросити розповісти про багатомільйонні статки при зарплаті чиновника, депутата, міністра, слідчого, прокурора чи судді.

"У владу повинні прийти нові люди – молоді не за віком, а за світоглядом, здатні здійснити прорив у майбутнє. Мусимо об’єднати наукове, експертне та інтелектуальне середовища як постійно діючу інституцію філософського, експертного осмислення та стратегічного планування поступу держави у світі, що змінюється швидкими темпами", – наголосив нардеп.

"Простішого та більш живого спілкування, ніж з Олександром Шевченком, у мене до цього моменту не було ні з ким. На будь-які запитання, – від простих до найскладніших – про державне будівництво, – він відповідає на одному диханні. Не переводячи теми, чітко і прямо – про те, як думає і що буде робити, коли стане Президентом. Саме такої чіткої простоти й конкретики нам не вистачає у нинішньої влади", – зазначив голова Донецького УКРОПу Олександр Меланченко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: