fbpx

Олександр Шевченко провів зустріч із укропівцями Хмельниччини

Політика 17:45, 18.06, 2018

Народний депутат України Олександр Шевченко регулярно спілкується із представниками партії "УКРОП" із різних куточків України. Цього разу парламентар провів зустріч із Хмельницькою обласною організацією "Українського об’єднання патріотів".

Говорили про глобальні українські проблеми: корупцію, реформи, низький рівень життя населення. На думку нардепа, для їх вирішення потрібна політична воля та сильна українська нація, а не зубожілі люди, що виживають на мізер.

"Українці мають отримувати гідну зарплатню. На мою думку, в середньому тисячу доларів. Це найважливіше. Людина повинна відчувати себе вільною, мати змогу нормально відпочити, купити дім та відкласти заощадження. Не може суддя чи депутат отримувати у 30 разів більшу за мінімалку зарплатню. Маємо сформувати в Україні потужний середній клас – міцну основу економіки", – сказав Олександр Шевченко.
На зустрічі були присутні майже 300 хмельницьких укропівців. Вони активно брали учать у діалозі із Олександром Шевченком. Спільно говорили про шляхи подолання кризи, освіту, економіку, медицину, екологію. 
"Укропівці Хмельниччини переконалися, що на наступних президентських і парламентських виборах усі ми маємо бути єдиною сильною командою. Тільки так наша політична сила здобуде переконливу перемогу, що стане початком кардинальних змін в країні. Попереду багато роботи, а такі заходи, де одночасно збирається велика кількість однопартійців, дають можливість обговорити і поточні питання партійного життя, і ситуацію в країні. Це, безумовно, об’єднує і мобілізує нас", – поділився враженнями від зустрічі голова Хмельницької обласної організації УКРОПу Дмитро Йовдій.
На правах реклами
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: