fbpx

Олександр Шевченко: "Спорт в Україні потрібно підтримувати і розвивати"

Спорт 15:55, 20.08, 2018

У туристичному комплексі "Буковель" визначили найкращих у баскетболі 3х3.

В безкомпромісній боротьбі спорстмени змагалися за перемогу в турнірі "Bukovel Quest". Його унікальність полягає в тому, що баскетболісти-аматори отримали змогу помірятись силами з професіоналами. А географія учасників не обмежилась Прикарпаттям.

"На змагання приїхали баскетболісти із Луцька, Рівного, Львова, Тернополя, Чернівців, різних куточків Прикарпаття. Можна сказати, що вся Західна Україна  взяла участь у турнірі на різних етапах", – розповів  організатор турніру з баскетболу 3х3 "Bukovel Quest" Дмитро Неволін.

Тріумф у дорослій категорії серед чоловіків святкувала команда з міста Луцьк. У фіналі вони вирвали перемогу в франківчан. Хлопці кажуть, "Bukovel Quest" нічим не поступається європейським турнірам.

"Місце проведення неймовірне, в Буковелі дуже круто. Свіже повітря, гори, європейський спортивний майданчик", – ділиться враженнями гравець команди "Старий Луцьк" Едуард Федчук.  

Серед дівчат першість здобула збірна України з баскетболу 3х3.

До речі, "Bukovel Quest" – це грандіозні спортивні змагання, що пройшли у кілька етапів. Перший відіграли у Коломиї, другий успішно пройшов у Надвірній, 27 та 28 липня баскетбольні баталії відбувались в Івано-Франківську. А вже переможці цих етапів з’їхалися на фінал у Буковель.

"Масовий спорт потрібно підтримувати і розвивати. Адже це перш за все здоров‘я. Дуже приємно, що у "Bukovel Quest" буре участь така велика кількість баскетболістів. Наші схили, баскетбольні, волейбольні і футбольні поля завжди відкриті для спортсменів. Адже що більше українців будуть займатись різноманітними видами спорту, то здоровішою буде наша нація і сильнішою країна", – зазначив народний депутат України Олександр Шевченко.

А вже 20 та 21 серпня на цьому ж майданчику визначатимуть переможців у категорії до 18 та 14 років.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: