fbpx

Олександр Шевченко: "Треба робити усе, аби Україна не була розмінною монетою у грі великих країн"

Політика 15:58, 06.08, 2018

Треба зробити все, аби Україна не була розмінною монетою у грі великих країн: чи то Московії, чи Америки, чи країн Європи. Та нинішні керівники держави в розвитку економіки та зміцненні професійної армії не зацікавлені. Їм потрібна торгівля з ОРДЛО, нестабільна ситуація. Аби і надалі наживатись на контрабанді та бізнесі з окупантами. До того, як наш теперішній президент прийшов до влади, загинуло більше як півсотні українців. А після того? Десятки тисяч? Чи навіть більше. А скільки людей зазнало психологічних травм? Весь український народ.

Про це на зустрічі з членами "Українського об’єднання патріотів" Черкащини та активістами Громадського руху "Країна Гідності і Правди" сказав народний депутат України Олександр Шевченко.

"З нами воюють, як хочуть. Для чого тоді було підписувати Будапештський меморандум і позбуватись ядерної зброї? Якщо ті, що нам гарантували безпеку, мовчать. І це питання часу, що ми повинні спитати з гарантів безпеки і цілісності України з тих, хто гарантував її за Будапештським меморандумом", – сказав Олександр Шевченко.

Під час кількагодинної зустрічі парламентар відповів на запитання, які цікавили присутніх. Зачепили теми освіти, корупції, медицини, розвитку туристичної галузі та багато інших.

"Головне зараз – забезпечити, щоб закони в Україні запрацювали. Бо влада має нас ні за що, обманює кожен день. В нашу країну повинен повірити її головний інвестор – народ України", – сказав парламентар.

"Ми повністю підтримуємо Олександра Шевченка. Він інший. Не з тих, що майже 30 років сидять при владі і щодня дурять народ обіцянками про покращення.  Від них треба нарешті позбуватися. А Олександр Шевченко – людина майбутнього нашої країни. Він створив цю казку – Буковель. І йому під силу відбудувати Україну", – поділився враженнями від зустрічі керівник Черкаської міської організації партії "УКРОП" Ігор Асауляк.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: