fbpx

Олександр Шевченко у Львові: "Йду в Президенти, щоби не очолити, а побороти корупцію"

Політика 17:26, 04.02, 2019

Кандидат у президенти України Олександр Шевченко відвідав Львів. Саме з цього міста розпочався передвиборний тур укропівця.

"Напередодні у рамках праймеріз "Українського об’єднання патріотів" ми з командою відвідали усі регіони України. А зараз я тут вже як кандидат у президенти. Моя мета – живе спілкування із людьми. Тому ми не зганяємо всіх у теплі приміщення, як роблять інші кандидати. А відвідуємо такі місця, де можемо поговорити із людьми, почути їхні думки, вислухати реальні проблеми", – сказав Олександр Шевченко.

Тому зустріч пройшла на ринку Новому.

Кілька років тому місцева влада намагалась забудувати цю територію. Однак завдяки укропівцям її вдалось зберегти. Таким чином майже 300 людей не залишились без місця праці, а мають можливість заробити собі на життя. Зустрілись із Олександром Шевченком як працівники ринку, так і звичайні львів’яни.

"Я хочу, аби мене почули. Все життя працювала на заводі. А отримала надбавку до пенсії – 5 гривень. На мізерні кошти можу хіба комуналку заплатити. А що я маю їсти? Як мені ліки купити", – бідкається 71-річна пані Галина.

"В людей надзвичайно багато проблем. Високі ціни, низький рівень зарплат і пенсій. Тому мільйони наших співвітчизників втікають у пошуках кращої долі за кордон. Хочу сказати одне: ми можемо змінити ситуацію. Треба вигнати із влади тих, хто 27 років грабує власний народ, хабарників-корупціонерів, що зробили українців рабами. Я йду у президенти, аби не очолити корупцію, а побороти її", – сказав Олександр Шевченко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: