fbpx

Олександр Шевченко: "Учасники виборів мають об'єднатися для боротьби з адмінресурсом та підкупом"

Політика 11:43, 24.01, 2019

Учасникам президентських виборів в Україні слід об’єднати зусилля для спільного подолання корупції, для сильного та заможного майбутнього країни та її громадян.

Про це заявив кандидат у президенти від УКРОПу Олександр Шевченко у відеозверненні на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Я пропоную всім учасникам виборів, здоровим політичним силам, громадським активістам об’єднати зусилля для боротьби з адмінресурсом, з фальсифікаціями, з підкупом виборців. Головним своїм завданням на посаді президента я бачу знищення тієї гідри корупції, яка зараз панує в Україні", – підкреслив він.

За словами укропівця, уже зараз фіксуються факти розгортання мережі підкупу виборців по всій Україні під виглядом опитувань.

"Людям пропонують півтори тисячі гривень за голос. Загалом, у масштабах України це мільярди гривень. Це мільярди, які Порошенко і його команда вкрали в українського народу", – пояснив Олександр Шевченко.

Кандидат у президенти від УКРОПу заявив, що українці мусять вимести зі своєї хати порох і той бруд корупції, від якого вже стало важко дихати.

"Ми це зробимо! А зовнішні борги України повернемо грошима корупціонерів! Вірю, що ми повернемо наших заробітчан, дітей України, додому. Повернемо віру у величне майбутнє України. Україна буде сильною, вільною й заможною!" – наголосив народний депутат.

Політични реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: